Milivojević: "Ne gledamo ka Humskoj"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.03.2013.
22:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strelac vodećeg gola za Crvenu zvezu u duelu sa Novim Pazarom smatra da je večerašnja pobeda važna jer se njome podiže moral ekipe a Partizanov trijumf u Jagodini nije želeo da komentariše.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras ubedljivo savladala Novi Pazar u okviru 18. kola Jelen Superlige a Luka Milivojević postigao je vodeći pogodak za tim Saleta Jankovića.

Nakon trijumfa Kragujevčanin je kazao da Zvezda može mnogo bolje u nastavku sezone i istakao da nema razloga da se plaši bilo kog tima kada svaki pojedinac pruži svoj maksimum na terenu.

"Videlo se večeras da možemo mnogo bolje partije da pružimo u odnosu na izdanja iz prva dva kola drugog dela sezone. Na vreme smo postigli gol, zatim još jedan što nam je omogućilo da u nastavku meča budemo mirniji" kazao je Milivojević.

Bez obzira na trijumf Zvezda je ostala u bodovnom zaostatku za Partizanom koji iznosi 8 bodova. Bez obzira na trijumf šampiona u Jagodini Milivojević veruje da nema razloga "gledati u komšijsko dvorište".

"Gledanje u dvorište najvećeg rivala može samo da nas destabilizuje. Gledamo samo sebe i uveren sam da ne treba nikoga da se plašimo kada svi pružamo sve od sebe i damo svoj maksimum. Kada je tako, siguran sam da se za sve mi pitamo" zaključio je vezista Crvene zvezde.

Milivojević je zahvalio publici na podršci koja je došla u velikom broju iako je večeras u Beogradu padala jaka kiša.

Naredni meč u JSL Crvena zvezda igra u Nišu protiv Radničkog.

Ne propustite