Milivojević: "Protiv Rada se gradi uspeh u LE"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.08.2012.
15:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde svestan je koliku težinu nosi utakmica koja se u nedleju igra na "Marakani". Protivnik će biti njegov bivši klub a pobeda garantuje crveno-belima rušenje loše tradicije i hladnu glavu pred duel sa Bordoo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda godinama unazad ne uspeva da počne šampionat onako kako armija navijača očekuje od svojih miljenika.

Prošle godine crveno-beli su pali u Subotici a ovoga puta nisu ni imali prilike da odigraju meč prvog kola već borbu za titulu počinju utakmicom drugog kola sa Radom. Luka Milivojević u Zvezdu je stigao u pravo iz ekipe sa Banjice, pa shodno tome zna da njega i saigrače ne očekuje lak posao u nedelju.

"Godinama unazad imamo problem da pobedimo na otvaranju prvenstva. Zato se maksimalno spremamo za nedelju. Svaki početak je važan, ali i težak. Siguran sam da će doći veliki broj naših navijača koje želimo da obradujemo pobedom" rekao je Milivojević.

Duel sa Radom neće biti važan samo iz perspektive dobrog početka u domaćem šampionatu već će direktno uticati na raspoloženje navijača pred prvi meč plej-ofa za ulazak u grupnu fazu LE.

Uprkos pritisku koji donosi duel sa francuskim Bordoom Milivojević više pažnje želi da posevti premijeri u JSL a da se nakon meča sa Radom sva koncentracija usmeri na Žirondince.

"Moramo da idemo korak po korak. Ne želimo da budemo mislima u susretu sa Bordoom, jer to može da nam se osveti. Imaćemo dovoljno vremena da se spremimo i za njih, ali tek nakon nedelje. Ponavljam da nam je pobeda u nedelju od velike važnosti zbog atmosfere i podizanja samopouzdanja" konstatovao je mladi vezista.

Crveno-beli duel sa Radom igraju u večernjem terminu od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite