Milovanović: "Čukarički nam ostao dužan"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.04.2013.
18:16
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Nenad Milovanović poručio je da će "Čarapani" dati sve od sebe na gostovanju Čukaričkom koji je jesenas bio jedina ekipa koja je slavila na stadionu "Mladost".

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Derbi meč 26. kola Prve lige Srbije igra se u Beogradu, tačnije na Banovom brdu, gde Napredak gostuje ekipi Čukaričkog.

Reč je o okršaju dva tima koji zauzimaju prvu i drugu poziciju na tabeli i koji su najveći kandidati za plasman u Jelen Superligu.

Čukarički je jesenas bio jedan od dva kluba koji su savladali Napredak, a jedini koji je to uspeo da učini na stadionu "Mladost". Trener Kruševljana, Nenad Milovanović, svestan je da su "Brđani" ostali dužni njegovoj ekipi pa najavljuje revanš.


"Ostali su nam veliki dužnici od jesenas, pojačali su se u odnosu na taj period u dovoljnoj meri i sigurno su uz nas i Metalac među najjačim ekipama u šampionatu" kazao je trener fudbalera Napretka.

Milovanović se osvrnuo na svoje ranije konstatacije da mali mečevi odlučuju o tome ko će u Superligu, a činjenica da Napredak ima deset bodova više u odnosu na sutrašnjeg protivnika svedoči da je bio u pravu.

Upravo zbog činjenice da Napredak može da odigra rasterećeno, Milovanović veruje u pozitivan rezultat na "Brdu".

"Mislim da smo mi u psihološkoj prednosti, jer je veće opterećenje rezultatom na njima. Probaćemo da odigramo na način kako igramo u poslednje vreme i imamo prava da se nadamo dobrom, pa i najboljem rezultatu" zaključio je Milovanović.

Susret Čukaričkog i Napretka igra se u subotu sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Ne propustite