Milovanović: "Loš teren veći protivnik od Banata"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.11.2012.
17:32
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Ekspedicija Napretka iz Kruševca stigla je danas u Zrenjanin gde će prenoćiti i u karantinu dočekati sutrašnji meč sa Banatom. Trener Kruševljana smatra da će loš teren biti veći protivnik njegovim igračima nego fudbaleri zrenjaninskog prvoligaša.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Lider na tabeli Prve lige Srbije bez većih poteškoća održava stečenu prednost u odnosu na rivale a naredni test puleni Neška Milovanovića imaće u Zrenjaninu gde gostuju ekipi Banata.

Domaćin je pred meč sa "Čarapanima" promenio trenera a Nenad Milovanović smatra da to ne mora nužno da bude prednost za fudbalere Banata jer ponekad šok terapija ne daje rezultata.

"Promenili su trenera uoči naše utakmice, što ne bi trebalo direktno da utiče na nas, ali opšte je poznato da je prva utakmica po promeni trenera dodatan veliki stimulans za ekipu. Da ne nabrajam posebno igrače, ozbiljna su ekipa i neće nam biti lako" rekao je Milovanović.

Strateg Kruševljana mnogo više od snage Banata, strahuje od lošeg terena na "Karađorđevom parku".

"Po našim informacijama, teren je u jako lošem stanju što nam može zadati probleme, jer će nam onemogućiti da igramo u našem stilu. Zbog svega toga ne treba očekivati golove koji su plod nekih izrađenih akcija, a i igračima sam rekao da je jako važno da budu fokusirani tokom celog susreta, da budu spremni na nepravilno kretanje i odskakanje lopte i da ne treba da razmišljaju ako se slučajno desi neka greška kao posledica toga. Moramo da se aklimatizujemo na teren i što bolje to uradimo biće nam lakše da se vratimo sa tri boda iz Zrenjanina" konstatovao je Milovanović.

Put grada na severu zemlje krenulo je 18 fudbalera: Nemanja Krznarić, Dalibor Milenković, Darko Dunjić, Ivan Kostić, Žarko Udovičić, Marko Paunović, Nemanja Janičić, Igor Petrović, Bogdan Milošević, Radomir Koković, Stevan Živković, Nikola Trujić, Obeng Regan, Nenad Gavrić, Nikola Milošević, Nenad Mirosavljević, Miloš Bajić, Nikola Popović i Petar Bojić.

Trener Nenad Milovanović i dalje ne može da računa na Predraga Jeremića, a pod znakom pitanja još uvek je Nemanja Janičić, za koga će se odluka da li će nastupiti doneti tek na dan utakmice.

Početak meča 14. kola PLS između Banata i Napretka zakazan je za 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite