Milovanović: "Pobeda je moranje!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.11.2013.
14:15
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener kruševačkog Napretka Nenad Milovanović kazao je da će njegov tim maksimalno agresivno ući u predstojeći duel sa OFK Beogradom jer loša pozicija na tabeli dovodi "Čarapane" u poziciju da moraju da 'jure' pobedu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nakon dvonedeljne pauze u šampionatu za vikend se nastavlja takmičenje u Jelen Superligi. Fudbaleri Napretka u okviru 13. kola dočekuju OFK Beograd a trener Nenad Milovanović ocenio je da trenutna pozicija njegovog tima na tabeli stavlja breme moranja na pleća njegovih izabranika.

"Rezultatska kriza koja nas je zadesila u zadnje tri utakmice dovela nas je u situaciju 'moranja'. To znači da u utakmicu sa OFK Beogradom moramo da uđemo strahovito agresivno jer se nalazimo u kritičnoj zoni na tabeli" kazao je Milovanović.

Strateg Kruševljana pohvalio je protivnički sastav istakavši da se radi o mladoj ekipi koja je nakon nešto lošijeg starta sezone u prethodnim kolima uspevala da popravi utisak.

"Ekipa OFK je mlada i poletna, koja u zadnja dva kola ima dobre rezultate,dolaze motivisani i bez pritiska koji je na nama u ovom trenutku. Mi moramo da budemo strpljivi, ali brzi, organizovani i disciplinovani. I opet ponavljam da insistiram na disciplini u igri, koja je za ovaj rang takmičenja osnova svega" poručio je Milovanović.

Kada je kadrovska situacija u redovima Napretka u pitanju, na teren se vraća kapiten Nenad Mirosavljević, koji je sanirao povredu, a utakmicu sa OFK Beogradom će preskočiti Bojić i Frimpong zbog kartona. Udovičić je pod znakom pitanja zbog povrede koju je zadobio na utakmici A reprezentacije protiv selekcije novinara.

Duel Napretka i OFK Beograda na programu je u subotu od 13 časova.

Ne propustite