Milunović: "Neću tužiti Zvezdu, titula je prioritet"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.03.2014.
22:36
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Srbije koji je u sredu odstranjen iz prvog tima Crvene zvezde zbog odbijanja da potpiše garanciju da neće tužiti klub, rekao je da mu namera nije bila da naruši atmosferu u ekipi i da će uskoro biti pronađeno rešenje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Luka Milunović u sredu je odstanjen iz prvog tima Crvene zvezde odlukom čelnika kluba zbog činjenice da nije hteo da potpiše garanciju da neće tužiti klub kako bi naplatio dugovanja.

Mladi reprezentativac u četvrtak je radio odvojeno od ostatka tima iako tvrdi da je nesporazum proizveo čitavu priču koja bi mogla da naruši atmosferu u ekipi.

"Ceo problem je nastao zbog tog papira koji je trebalo da potpišem, a stav kluba je da ne treniram s ekipom. Da se razumemo, ja i ne planiram da tužim klub, a to sam i usmeno obećao rukovodstvu. Ali, sada se situacija iskomplikovala" rekao je Milunović za "Novosti".

Napadač Crvene zvezde retko dobija priliku da igra ali decidirano tvrdi da nije imao nameru da ucenjuje klub i da se sve izdešavalo mimo njegove volje.

"Ne znam kako ćemo se dogovoriti, da li ću potpisati ili ćemo naći neko drugo rešenje, ali se nadam brzom povratku u tim. Ne želim više da radim odvojeno" poručuje Milunović.

Crveno-beli u subotu dočekuju Voždovac u okviru 21. kola JSL a Milunović smatra da "prašina" što pre mora da se stiša jer ne želi da ova situacija utiče na narušavanje atmosfere u ekipi.

"Žao mi je što se sve ovo desilo, što se javnost sada bavi ovim slučajem. Ne želim da se više priča o meni, niti da bilo šta narušava atmosferu u timu. Najvažnije je da moj tim u subotu pobedi i da nastavimo borbu za titulu" zaključio je Milunović.

Nakon svega što smo čuli tokom srede i današnjeg dana jasno je da rešenje "slučaja Milunović" neće biti moguće ukoliko jedna strana ne popusti. Ili će mladi reprezentativac staviti potpis na pomenutu garanciju ili će čelnici Zvezde morati da mu veruju na reč i vrate ga u prvi tim.

Jasno je samo da će što brže rešavanje ovog problema biti bolje po ekipu koja je u prošlosti umela da plaća cehove stvari koje se ne tiču dešavanja na terenu.

Ne propustite