''Ministar odbrane'' posetio ''svoje'' Ministarstvo

Autor: Darko Mitrović
petak 03.02.2012.
16:16
Izvor: Sportske.net, mod.gov.rs

Fenomenalnim odbranama tokom Evropskog prvenstva Darko Stanić zaslužio je i zvanje ''ministra odbrane''. To je bio i povod da danas bude na prijemu u ''svom'' Ministarstvu.

mod.gov.rs
mod.gov.rs

Povezane vesti

Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Dragan Šutanovac primio je danas najboljeg golmana minulog Evropskog prvenstva, reprezentativca Srbije Darka Stanića.

Sjajni čuvar mreže ''orlova'' i jedan od najzaslužnijih za osvojeno srebro istakao je tom prilikom da je počastvovan što je dobio priliku da stane ispred pravog ministra odbrane.

''Eto, odbranama sam zaslužio da budem i 'ministar odbrane'. Zahvalan sam gospodinu Šutanovcu na prijemu  i drago mi je da i naši visoki funkcioneri bezrezervno podržavaju naš sport.  Znam da je i ministar prilikom posete Italiji   izjavio da su naši sportisti koji osvajaju medalje širom sveta naši najbolji ambasadori'', istakao je Stanić.

Golman reprezentacije Srbije dobio je priliku i da se okuša i u ulozi stelca, takmičeći se pritom u gađanju iz pištolja sa ministrom Šutanovcem. Zadovoljan je svojim učinkom i u ovoj disciplini.

''Nisam očekivao svoj tako dobar rezultat, koji je za odličanu ocenu, a potajno sam se nadao da sam bolji i od ministra. Ali kad smo uporedili mete, ispostavilo se da je on bolji, jer su svi njegovi pogoci bili u crnom krugu'', priznaje Stanić koji večeras putuje u Skoplje, gde će se priključiti ekipi Metalurga čiji je član.

Ne propustite