Mislima na Malti...

Autor: Boris Jovanović
petak 13.07.2012.
08:27
Izvor: Sportske.net

Crno - beli danas počinju poslednje pripreme za evro start, do utorka sledi uigravanje. Ekipa jača za Ninkovića i Mangu, tim za Valetu se zna. Ilići danas potpisuju ugovore...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri su "potrošili" i slobodan dan nakon povratka sa Pohorja, danas se nastavlja rad, Vermezović ima još par dana za uigravanje tima, ali i pripremu za duel sa malteškim prvakom.

On je već najavio da će u narednih par dana igrači biti detaljno upoznati sa rivalom, Valetu je gledao njegov pomoćnik Rogić u lakoj pobedi protiv rivala iz Andore.

Naravno, crno - beli su apsolutni favoriti, a probaće da završe posao već u prvoj utakmici u utorak.

U Beogradu je ekipu sačekao Nikola Ninković koji se vraća u trenažni proces nakon učešća na EP za omladince, a sa radom počinje i Kamara. Medo želi da ode, međutim nema ponuda, bez obzira na to, on ne može da pomogne u prve četiri evropske utakmice ovog leta. Radiće po posebnom programu, s obzirom da je propustio prve dve faze.

Što se Mange tiče, neizvesno je kada će se pojaviti, u klubu i ne računaju na njega, ali da bi napustio Humsku potrebno je da se pojavi tim koji će platiti obeštećenje.

Nema dilema oko tima, izgleda da će Saša Marković igrati uz Babovića u veznom redu, desno će biti Marković, levo Tomić, kapiten Ilić ima prednost u odnosu na Vukića kao centralni vezni igrač.

U špicu će biti Šćepović.

Sa velikom sigurnošću može se reći da će Partizan u utorak igrati u sledećoj postavi:

Stojković,
Aksentijević, Ivanov, Ostojić, Volkov,
Babović, Saša Marković,
Lazar Marković, Ilić, Tomić,
Stefan Šćepović.

Danas će ugovore produžiti Ilići, kapiten Saša i golman Radiša. Njih dvojica su sve dogovorili još u Sloveniji, potpis je samo formalnost.

Ne propustite