Mislima u Milanu

Autor: Miloš Marković
nedelja 21.10.2012.
10:04
Izvor: Sportske.net

Pobeda nad ekipom Rada se već stavlja u arhivu, fudbaleri aktuelnog šampiona se mislima okreću ka narednom izazovu, gostovanju velikom Interu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je zabeležio pobedu na gostovanju na Vračaru, ekipa Rada je pružila odličan otpor šampionu koji je minimalnim rezultatom zabeležio jako bitan trijumf pred gostovanje u Ligi Evrope.

“Nismo bili bolji rival, ali smo ostvarili jako bitnu pobedu u pravom momentu koja je velika injekcija za Ligu Evrope.”

“Očekuje nas gostovanje Interu, sigurno najatraktivnijem protivniku u grupi i duel u kome možemo malo da izgubimo, a mnogo toga da dobijemo. U Italiju idemo da se nadigravamo i da pokušamo da izborimo pozitivan rezultat.”, rekao je Milan Smiljanić nakon meča protiv Rada koji je opisao kao jedno od najtežih gostovanja u ligi.

“Rad je još jednom pokazao da ume da igra i da želi da igra fudbal, da se nadigrava i kao takav je jedna od retkih ekipa u ligi. Rad je ozbiljna ekipa koja zna šta hoće, ne mogu da kažem da smo imali sreće, ali pobedu smo ostvarili na iskustvo.”, rekao je Smiljanić.

Sa procenom svog saigrač složio se i Miloš Ostojić.

“Rad je neugodan rival, ekipa koja igra odlično, ali mi smo odigrali ono što je trener tražio i smatram da smo zasluženo slavili.”

“Sada se u potpunosti okrećemo Interu, maksimalno se koncentrišemo na narednu utakmicu koja nas očekuje.”, rekao je fudbaler Partizana.

Makedonski reprezentativac u redovima crno-belih, Lazevski, smatra da Partizan mora da poradi na psihološkom momentu pred gostovanje Interu.

“Nakon neugodne utakmice okrećemo se Interu. Ostvarili smo minimalnu pobedu, najbitnije je da smo uspeli da trijumfujemo, ali moramo da poradimo na psihološkom momentu jer pri rezultatu 1:0 ne smemo da se povlačimo, već moramo da nastavljamo sa svojom igrom.”, rekao je Lazevski.

Inače, utakmica u Italiji igra se 25. oktobra, s početkom u 19 sati.


Ne propustite