Momir Ilić: ''Ništa mi nije jasno...''

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2013.
19:09
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Rukometaši Srbije sve su dalje od plasmana na Evropsko prvenstvo u Danskoj, posle poraza, a onda i remija sa prosečnom selekcijom Austrije.

handballspain2013.com
handballspain2013.com

Povezane vesti

Ono što, međutim, može najviše da zabrine uoči dva poslednja kola kvalifikacija, protiv Rusije i Bosne i Hercegovine, jeste činjenica da niko nije siguran šta su pravi razlozi sve većeg pada u igri ekipe koja je aktuelni vicešampion Evrope.

To priznaje i kapiten Momir Ilić, koji i pored više pokušaja da analizira propuste, nije uspeo da dopre do njihovih uzroka.

''Tražio sam od Saveza snimke utakmica iz Španije, odgledao ih i nisam došao do zaključka. Ni posle ove dve utakmice sa Austrijom ništa mi nije jasno! Nemam odgovor...'', ističe Ilić.

Snažni bek naše reprezentacije dodaje i da u svom klubu, nemačkom Kilu nije navikao na neuspehe, pa mu sve ovo u dresu ''Orlova'' još teže pada. Ipak, veruje da Srbija može da izbori plasman u Dansku.

''Ubeđen da ćemo na kraju izboriti vizu za Dansku. Možda kao najbolje trećeplasirani tim, možda kao drugi u grupi, videćemo'', dodaje Ilić.




Ne propustite