Može li Voša izbeći krah?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.11.2013.
21:48
Izvor: Sportske.net

Kako se bliži kraj jesenjeg dela sezone, ekipa Vojvodine pruža sve slabije partije, pa ako nešto hitno ne poprave u svojim redovima, lako se može dogoditi da posle blistavog starta sezone postanu najveće razočaranje.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je tokom letošnjih kvalifikacija za Ligu Evrope pobrala sve simpatije ljubitelja fudbala u našoj zemlji odličnim partijama i rezultatima, i tako podgrejala dugogodišnju nadu da bi konačno mogao da se pojavi tim koji bi mogao da parira beogradskim ''večitim rivalima'' u borbi za titulu.

Tokom jeseni, zahvaljujući brojnim kiksevima Partizana i Crvene zvezde, ''Lale'' su imale nekoliko prilika da zauzmu čelo tabele, a posle trijumfa nad Partizanom činilo se da će se tu vrlo brzo i naći.

Ali, kada god bi mogli to da učine, fudbaleri Vojvodine bi neprijatno iznenadili svoje navijače. Tako je bilo i u duelu sa Radničkim iz Kragujevca, pa sa Javorom, kada su uspevali da prokockaju dva gola prednosti na svom ''Karađorđu''...

Očekivalo se, zatim, da će prvenstvena pauza koristiti Nikolićevom timu da podigne formu, ali umesto toga, usledio je debakl u Jagodini, pa je Vojvodina za tili čas od borbe za sam vrh dospela tek na 7. mesto na tabeli.

Međutim, ono što navijače ovog kluba brine jeste činjenica da do kraja jesenjeg dela sezone imaju još tri teška meča - prvo protiv Napretka, a onda slede dva duela sa zahuktalom Crvenom zvezdom, jedan u prvenstvu, drugi u Kupu, pa bi u slučaju novih neuspeha ova polusezona za ''Lale'' mogla da postane vrlo neuspešna.

Neizvestan je i ostanak trenera Nikolića, ali u svakom slučaju je jasno da će nova uprava Vojvodine tokom zimske pauze imati puno posla kako bi ''Lale'' na proleće zaigrale mnogo bolje i na pravi način obeležili stogodišnjicu kluba.




Ne propustite