Muslin: "Džajić statira i troši Zvezdine pare!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.06.2014.
10:53
Izvor: Sportske.net

Jedan od trenera koji je ostavio najdublji trag u Crvenoj zvezdi u poslednjih 15 godina dobro je "opleo" po Draganu Džajiću i svemu što je prvi čovek crveno-belih uradio za klub iz Ljutice Bogdana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Da li zbog činjenice da ga je eliminacija Crvene zvezde jako pogodila ili zbog toga što se sa Draganom Džajićem odavno nalazi na ratnoj nozi, tek, nekadašnji trener crveno-belih Slavoljub Muslin nije štedeo predsednika kluba komentarišući njegov rad u klubu iz Ljutice Bogdana.

Čovek koji je dobar deo igračke i trenerske karijere proveo na "Marakani" ne krije razočarenje zbog eliminacije iz Evrope a kao krivca vidi samo jednog čoveka.

"Prava katastrofa je Zvezdina eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona. I to posle osvojene titule, koja se čekala šest sušnih godina. To je veliki udar na klub, igrače i naše navijače" kazao je Muslin za "Sport".

Slavoljub Muslin smatra je UEFA dugo "žmurila kada su u pitanju Zvezdini brojni propusti pa izrečena kazna sada deluje kao nešto što je bilo neminovno a krivac je dobro poznat.

"Dragan Džajić. On je režiser stranputice crveno-belog tima. Ništa ne radi. Samo statira. A majstor je da potroši klupske pare" tvrdi Muslin i dodaje,

"Zvezda je u velikom minusu. Sadašnja uprava je pokušala da ga smanji, ali dok je tu Džajić, sreće neće i ne može da bude. Mora se pod hitno naći neki čovek koji bi pokrio minus. Ili neki jaki sponzor. I da se krene od nule. Drugu varijantu ne vidim" jasan je nekadašnji trener crveno-belih.

Muslin nije jedini koji je nakon što je UEFA izrekla kaznu Crvenoj zvezdi kao glavnog krivca okarakterisao Dragana Džajića.

Tokom nedelje na izmaku isto je učinio i Dragoslav Šekularac, premda je druga zvezdina zvezda pozvala Džajića da ne beži sa "Marakane" već da finansijski pomogne klub u teškoj situaciji.

Hoće li Džajić "pobeći" ili ostati na čelu kluba, ostaje da se vidi u ponedeljak za kada je zakazana sednica Upravnog odbora na kojoj će se rešavati mnoga goruća pitanja kluba šampiona Srbije.

Ne propustite