Muta: ''Lepa utakmica, ali smo je izgubili...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.12.2012.
23:48
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Posle drugog uzastopnog poraza u ABA ligi, trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić istakao da su njegovi igrači čitavim tokom meča ''zaboravljali'' na Blažiča, koji se nadavao koševa i bio najzaslužniji za pobedu Olimpije.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Posle optimističkih najava s početka sezone, sve je više onih koji sumnjaju u visoke domete kragujevačkog Radničkog ove sezone, a tome su doprinela i dva najnovija poraza, od Crvene zvezde i Olimpije.

U Ljubljani, ekipa Miroslava Nikolića nije uspela da izađe na kraj sa raspoloženim Jakom Blažičem, a zašto je to tako, čini se da ni iskusnom stručnjaku na klupi Radničkog nije baš najjasnije.

''Izgubili smo lepu utakmicu, nismo izdržali do kraja... Pre svega, nismo bili sposobni da se sačuvamo od igrača koji nam je sam dao 24 poena već u prvom poluvremenu.

Moji igrači su stalno zaboravljali na Blažića, a istovremeno smo olako dopuštali da protivnik kontranapadima održava rezultatsku prednost.

Pokazalo se da nam nennedostaje energija, ali smo igrali obezglavljeno. Sve su to iskusni košarkaši, moraće još napornije da rade na treninzima, kako bismo napredovali kao tim'',
zaključio je Nikolić posle utakmice.

Ne propustite