Muta na prozivci najavio moderniji Radnički!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.08.2012.
22:18
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

I za košarkaše kragujevačkog Radničkog završena je letnja pauza. Danas je trener Nikolić obavio prozivku i najavio dalje poteze u aktuelnom prelaznom roku.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Uz prisustvo i čelnika kluba, košarkaši kragujevačkog Radničkog počeli su danas pripreme za novu sezonu u kojoj žele da ostvare značajan napredak u odnosu na prethodnu i konačno dođu i do prvog trofeja.

I ovoga puta trener Miroslav Nikolić moraće da ukomponuje značajno izmenjen sastav. Nekolicina igrača je napustila ekipu, ali su već angažovana dvojica stranaca - Mark Vortington i Teriko Vajt, koji će se uskoro priključiti ekipi.

Poučen lošim iskustvima iz prošle sezone, kada su povrede pravile mnogo problema Kragujevčanima, trener Nikolić najavljuje stvaranje većeg broja igrača koji će konkurisati za mesto među 12 najboljih.

''Povrede pojedinaca bitno su nas poremetile u par ključnih trenutaka u obe lige koje smo igrali. Zato ove sezone želimo širi fond igrača, da ih bude više upotrebljivih, a da se uzajamno bore za poziciju u 12 na klupi i mesto startera na parketu. Cilj nam je da igramo moderniju košarku, da nam odbrana ovoga puta bude agresivnija i da nam rotacija bude intenzivnija - to je obrazac za još bolji Radnički'', poruka je trenera Radničkog.

On je dodao i da navijači ''ne treba da brinu'' da li će Radnički imati jak tim u narednoj sezoni.

''I ovaj put formiraćemo dobru ekipu, mi to naprosto umemo, pa javnost ne mora da brine'', uverava Nikolić.


Ne propustite