Mutu Nikolića razočarali rezervisti

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.02.2014.
23:09
Izvor: Beta

I pored ubedljive pobede svog tima nad OKK Beogradom, trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić nije zadovoljan, s obzirom da nije uspeo u nameri da odmori svoje ključne igrače.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić rekao je da su ga razočarali rezervni igrači i da zbog toga nije mogao da odmori najbolje u večerašnjoj pobedi nad OKK Beogradom u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

"Dobili smo zbog jače odbrane, brzih kontranapada, ali sa starijim igračima koje sam mislio da odmorim. Oni sa klupe nisu dobili prelaznu ocenu, dvojku. Ima jedno pet-šest igrača koji bi igrali našu ligu, nisu oni taj kvalitet koji su svi mislili...", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Radnički je u hali Pionir savladao OKK Beograd sa 87:72, iako je u toku prve četvrtine gubio sa 15 poena razlike, i plasirao se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, gde će igrati protiv Crvene zvezde.

"Loše smo počeli, kod mojih igrača se pojavilo ono 'lako ćemo'. OKK je simpatična ekipa, ali ovi moji su jači igrači, Marko Marinović, Sava Lešić... Gubio sam ovakve utakmice od autsajdera...", kazao je trener Kragujevčana.

Radnički i Zvezda sastaće se u subotu od 17.00.

"Zvezda je favorit, ima jako dobru ekipu, više jakih utakmica, dužu klupu... Ta klupa ima iskusnije igrače, a večeras su se videli ovi naši sa klupe, nije to taj nivo da bi se iznenadila Zvezda", ocenio je Nikolić.

Kapiten kragujevačke ekipe Stefan Birčević rekao je da želi pobedu nad Zvezdom i plasman u finale kupa.

"Loše smo počeli utakmicu, ali smo u drugoj cetvrtini poboljšali odbranu i došli do prednosti na poluvremenu. OKK je dobro igrao. Ostaje nam da se koncentrišemo na naredni šuret, da se spremimo za Zvezdu, koja je favorit, ali mi želimo da pobedimo i prodjemo u finale", rekao je Birčević.

Ne propustite