Na Marakani se zabrojali oko Milijaševih golova!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.10.2013.
13:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je putem svog zvaničnog sajta uputila javno izvinjenje navijačima, jer je prethodno bilo objavljeno da je kapiten Nenad Milijaš protiv Novog Pazara postigao svoj jubilarni, 50. gol u Zvezdinom dresu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle naknadne provere, utvrđeno je da je Milijaš svoj jubilarni gol postigao još pre šest meseci, a da je pogotkom protiv Pazaraca stigao već do brojke 56!

Klub je definitivno potvrdio da je aktuelni kapiten Crvene zvezde u crveno belom dresu postigao 48 golova u prvenstvenim mečevima, 5 u Kup takmičenjima i 3 na evropskim utakmicama, što je ukupno 56.

Na Marakani su se zbog ove greške izvinili navijačima, a kao osnovni razlog zbog koga je do nje došlo, naveli su kompjuterski program.

''Program koji koristimo za brojanje nastupa i golova svih prvotimaca je tehničkom greškom oduzeo golove našeg kapitena u evropskim takmičenjima i tri gola u Kup takmičenjima i prikazao Milijašev gol Novom Pazaru kao 50. u crveno-belom dresu. Ljudska greška je što smo tu informaciju odmah podelili sa javnošću. Zbog toga se još jednom izvinjavamo'', piše, između ostalog, na sajtu Crvene zvezde.

Ne propustite