Nađ brani Babovića i Markovića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.03.2012.
21:52
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Koordinator za sportska pitanja fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ istako je da nije bio prisutan u trenutku kada je kapiten Partizana uvredio gledaoca koji ga je "prozivao" ali da će o čitavom slučaju razgovarati sa Babovićem.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dosta prašine diglo se oko slučaja Stefan Babović. Pre njega, konflikt sa navjačima imali su Nemanja Tomić i Marko Šćepović ali je ovoga puta Babović ušao u klinč sa navijačima protivničke ekipe.

Ipak, Albert Nađ ističe da su takve stvari normalne u fudbalu i da ne treba praviti famu oko toga već se potruditi da se tenzije smire u interesu svih involviranih u sukob.

"Popričaću sa Stefanom, ali mislim da od svega toga ne bi trebalo praviti slučaj. Igrač je profesionalac koji mora da istrpi sve, ipak, pošto sam i sam bio na tom delu stadiona čuo sam pre tog trenutka mnogo uvreda" rekao je Nađ povodom ovog slučaja.

Pored Babovića, ovih dana na meti negativnih kritika bio je i Lazar Marković zbog pada forme. I prema njemu je koordinator za fudbalska pitanja FK Partizan imao zaštitnički stav.

"On je još dete i normalno je da naiđe slabiji period. Posle silnih miliona, normalno je da igrač u njegovim godinama ne može da ostane gluv na te priče. Trebalo bi pustiti momka da se normalno razvija" završio je Albert Nađ.

Partizan narednu utakmicu igra na stadionu Obilića protiv ekipe Rada čiji stadion ne ispunjava neophodne uslove za odigravanje mečeva Jelen Superlige.

Ne propustite