Nađ: ''Ma, kažem Vam, nisam direktor! Trenera imamo, bar do 16. januara...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.01.2012.
17:31
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Albert Nađ uporno odbija da ga predstavljaju kao naslednika Mladena Krstajića, iako je juče prvi čovek Partizana Dragan Đurić potvrdio da je upravo koordinator crno-belih zadužen za pregovore u prelaznom roku. Kad je u pitanju ostanak trenera Stanojevića,

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ako vam se i učini da vam situacija u Partizanu postaje jasna, za zaključke ipak sačekajte još koji dan, možda saznate nešto novo.

Tako je iz jučerašnje izjave Dragana Đurića moglo da se zaključi da će Albert Nađ u aktuelnom prelaznom roku obavljati i deo poslova smenjenog sportskog direktora Mladena Krstajića, zvanično koordinator za sportska pitanja i dalje odbija da ga nazivaju Krstajićevim naslednikom.

Iako je posle Krstajićeve smene poručivao da mu ovlašćenja nisu promenjena, danas ipak priznaje da određenih promena ima.

''Jesam dobio nova ovlašćenja, ali nisam novi Krstajić. Partizan nema sportskog direktora! Ja mogu kao član Upravnog odbora samo nekoga da predložim, tako je radio i Krstajić, a onda su predsednik i UO glasanjem odlučivali'', objašnjava Nađ, a mi se i dalje pitamo u čemu je razlika...

Ipak, prva tema je trener. Stanojević, opet prema Đurićevim rečima, ostaje, a Nađ baš i nije tako siguran.

''Trenera imamo, to je Aleksandar Stanojević i on će to sigurno ostati bar do 16. januara, kada počinju pripreme. Takav je život, ne znam ni da li ću ja sutra biti na ovom mestu...'', zaključuje Nađ, a prenosi mondo.rs.

On je još dodao i da postoje interesovanja klubova iz Kazahstana, Japana i Kine za Dijaru, ali da ponude nisu zadovoljavajuće, baš kao i ona koja je stigla od Sent Etjena za Vladimira Volkova.




Ne propustite