Nađ: ''Partizan je svetinja!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.04.2012.
17:39
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Partizanov koordinator priznaje da porazi od Zvezde u polufinalu kupa bole, ali i naglašava da je osvajanje titule ove sezone najvažniji cilj. Za sada ne želi da govori o promenama u ekipi u letnjem prelaznom roku, ali poručuje da klub na kraju mora da bu

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ove sezone neće slaviti duplu krunu, ali je titula, peta uzastopna, na dohvat ruke.

Albert Nađ je ipak oprezan, tvrdi da nije gotovo dok to ''matematika ne pokaže''. U svakom slučaju, ciljevi Partizana se znaju, a na jesen će biti imperativ ostvarivanje znatno boljeg rezultata u Evropi, u odnosu na sezonu na izmaku.

''Partizan mora da ima kontiuitet u Evropi. Partizan je veliki klub, a tim putem treba da postane još veći. Taj cilj nije postavljen samo pred trenera Granta, već pred sve nas'', uverava Nađ.

On priznaje da ''bole porazi od Zvezde'' u polufinalu Kupa, a na sve češće najave odlazaka velikog broja igrača ovog leta, Nađ nije želeo da daje konkretne odgovore, već je stavio do znanja da ''klub treba da bude zadovoljan''.

''Ne mogu sve želje igrača da se ispune, ne mogu ni klupske, ali na kraju Partizan mora da bude zadovoljan. Partizan je zadužio sve nas, i to mnogo. Svako ko je nosio njegov dres ili ga i sada nosi mora da zna da mu je pripala velika čast. Partizan je svetinja!'', poručuje Nađ, a prenosi mondo.rs.




Ne propustite