''Najbolji napad lige'' nemoćan pred Krnetom i Lazićem

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.11.2013.
19:13
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Sve bolji štoper Crvene zvezde Jovan Krneta podseća na činjenicu da je Partizan do 145. večitog derbija i poraza na Marakani bio najefikasnija ekipa u Superligi, što ističe kao dodatni ''plus'' za ono što je prikazala Zvezdina defanzivna linija protiv crn

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dugo se Jovan Krneta borio da povrati status prvotimca Crvene zvezde posle kikseva s početka prošle sezone, od kada je pao u drugi plan.

Ipak, nije klonuo duhom, vredno je radio, pa je sada i pored značajne konkurencije na mestu štopera, izbio u prvi plan, kao ''stub'' Zvezdine odbrane.

Krneta je prošle subote u 145. večitom derbiju bio na posebnom ispitu, s obzirom da je prvi put svih 90 minuta odigrao protiv svog nekadašnjeg kluba. Njegova partija je zbog toga bila pod lupom, ali je izdržao pritisak i u tandemu sa Darkom Lazićem odlično obavio posao, s obzirom da se fudbaleri Partizana ne mogu pohvaliti čak ni nekim ozbiljnijim prilikama na subotnjoj utakmici.

Naravno, štoper Zvezde je zadovoljan svojom igrom, ističući da je na suprotnoj strani bila najefikasnija ekipa u Superligi.

''Naša odbrana je dugo bila osporavana, ali kad na ovakvoj utakmici ne primiš gol, onda nema šta loše da se napiše o igri odbrane. Da smo u ovakvoj utakmici primili gol svakako bismo ponovo bili tema, ali dogodilo se da je došao najbolji napad u ligi trenutno na naš stadion, a da smo mi sačuvali mrežu u tako važnoj utakmici'', ističe Krneta u izjavi za ''Mondo''.

Inače, posle 11. kola, Crvena zvezda se, zahvaljujući autogolu Milana Obradovića, izjednačila sa ''večitim rivalom'' po broju postignutih golova. I jedni i drugi su postigli ukupno po 21 gol.








Ne propustite