Napredak remizirao sa Rumunima, Kristić zadovoljan

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.02.2012.
23:31
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri kruševačkog Napretka odigrali su danas prijateljski mec sa rumunskom ekipom Targu Mureš na pripremama u Antaliji.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Meč je završen bez golova, rezultatom 0:0. Napredak je imao više od igre u većem delu meča, mada je i golman Krznarić imao više prilika da na delu pokaže svoje kvalitete.

U drugom poluvremenu beležimo debitantski nastup Nenada Mirosavljevića u dresu Kruševljana, koji je po izlasku Račića iz igre u 63. minutu poneo i kapitensku traku.

Danijel Smiljković  je ušao u igru u 72. minutu, a ubrzo je imao dve dobre šanse, oba puta posle asistencija Mirosavljevića.

Posle utakmice trener Napretka Aleksandar Kristić je izneo ocenu da je njegov tim danas, umesto remija, zaslužio ubedljivu pobedu.

''Dobro smo istrčali celu utakmicu, zadovoljan sam zalaganjem igrača. Raduje me da su tokom utakmice pokušavali da primene stvari koje smo radili na treningu. Naravno, video sam i neke greške, na čijem otklanjanju ćemo raditi. Gledano po šansama mislim da je realno trebalo da bude 4:1 za nas'', ističe Kristić.

Napredak: Krznarić (od 46' Milenković), Dunjić (od 63' Đuričić), Kostić, Paunović (od 46' Janičić), Udovičić (od 46' Petrović), Koković (od 65' Frimpong), Božović (od 46' Jeremić), Matić (od 46' Stanković, od 72' Zdravković), Milošević (od 72' Smiljković), Račić (od 63' Bajić), Ristić (od 46' Mirosavljević).

Napredak sledeću pripremnu utakmicu igra u nedelju protiv mladog tima Salcburga.


Ne propustite