Natašina poruka: "Nikada ne odustajte!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.11.2013.
16:56
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Bivša reprezentativka Srbije Nataša Kovačević poslala je poruku svima koje život neprijatno iznenadi i zada im težak udarac kao što je to bio slučaj sa njom.

Marina Lukic
Marina Lukic

Povezane vesti

Nataša Kovačević završila je košarkašku karijeru u 19. godini nakon što je u udesu klupskog autobusa zadobila teške povrede koje su rezultirale amputacijom noge.

Nakon svega što joj se dogodilo Nataša ne prestaje da pokazuje entuzijazam i volju da nastavi sa normalnim životom o čemu svedoči i njena poruka koju šalje onima koji se nađu u sličnoj situaciji.

"Želim da pošaljem poruku svim ljudima da treba da se bore i da se, bez obzira na sve, nikad ne predaju i ne odustaju. I kada pomislite da su sve lađe potunule, da nema izlaza, morate pronaći motiv i uvek razmišljati pozitivno. Takođe, u životu treba da radite ono što volite i da maksimalno uživate u tome" poruka je bivše reprezentativke.

Košarkaški klub Đer i Crvena zvezda Telekom organizovali su utakmicu koja će u sredu biti odigrana u čast Nataše Kovačević.

Meč se igra u hali u Železniku a Kovačevićeva priznaje da jedva čeka da počne.

"Pre svega sam počastvovana što se nešto ovako organizuje zbog mene. Takođe, veoma sam srećna i uzbuđena jer ću moći da vidim brojne drugarice. Jedva čekam. Zaista mi sve ovo mnogo znači i oduševljena sam što će Đer biti gost Beograda. Planirala sam da idem u Mađarsku da ih sve posetim, ali oni su me preduhitrili" istakla je Nataša.

Kovačevićeva se pohvalila kako rehabilitavija ide u pravom smeru te da sada hoda sa samo jednim štapom uz mnogo manje probleme.

Njoj je nedavno dostavljena proteza koja bi trebalo da joj omogući, koliko-toliko, normalno funkcionisanje posle teške povrede i amputacije noge.

Ne propustite