Navijači drže ključ (20.00)

Autor: Miloš Marković
utorak 12.06.2012.
09:24
Izvor: Sportske.net

Finalna serija domaćeg košarkaškog prvenstva se nastavlja večeras pred Partizanovom publikom. Na osnovu onoga što smo videli iz prva dva duela, slobodno se može reći da navijači drže ključ do konačne pobede.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Snaga, kvalitet, fizička spremnost i znanje, čini se ne igraju presudnu ulogu kada su u pitanju dueli večitih rivala.

Taj huk s tribina nosi motiv više, dodatni podstrek koji može odigati presudnu ulogu u jednom meču.

Ohrabreni neverovatnom podrškom koju su dobili u prethodnom duelu, a koja im je nedostajala u toku velikog dela sezone, izabranici Svetislava Pešića sa posebnom motivacijom ulaze u naredni finalni duel, treći po redu koji se igra pred „Grobarima“.

„Partizanovi navijači sada znaju da možemo da igramo protiv njih. Oni će sada još više da navijaju, i zato što vole svoj tim, i zato što veruju da Zvezda može da napravi preokret. Partizan retko gubi utakmice koje igra pod pritiskom, ali mi smo bili u takvoj situaciji i protiv Radničkog, verujem da uz visok nivo koncentracije imamo šansu.“, smatra Svetislav Pešić.

Učiniće sve košarkaši Crvene zvezde da dođu do brejka, a izabranici Vlade Jovanovića da još jednom potvrde snagu koju uliva podrška navijača.

„Na prethodnoj utakmici nismo imali neophodnu energiju za plej-of. Sada igramo pred našim navijačima i verujem da ćemo njihovu energiju pretvoriti u snagu na terenu.“, rekao jetrener crno-belih, a slično mišljenje ima i kapiten tima Pera Božić.

„Najvažnije je da odigramo sa više energije i samopouzdanja koje će, ne sumnjam, pružiti naši navijači.“, istakao je on.

Da podsetimo, treći meč finalne serije se igra večeras u 20 sati, a četvrti duel se igra u dvorani u Železniku, potvrđeno je juče.


Ne propustite