Ne predaj se, Stivene!

Autor: Vladimir Nestorović
nedelja 20.04.2014.
12:40
Izvor: Sportske.net

Kapiten ’Redsa’ priznao je da je maltene odustao od nadanja da će ikada podići pehar Premijer lige, ali mu je dolazak Brendana Rodžersa vratio nadu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Svega četiri utakmice dele Liverpul od osvajanja prve titule u Engleskoj od osnivanja Premijer lige, a navijači i igrači ovog tima ne mogu da sakriju svoje oduševljenje. Tog raspoloženja je i kapiten Stiven Džerard, koji je ipak samokritičan i smatra da je veoma loše što ’Redsi’ nisu stigli do titule u prethodne 24 godine.

"Činjenica je da nismo osvojili ligu od 1990. godine i to nije dobro. Klub sa ovakvom istorijom mora puno bolje."

"Bilo je trenutaka kada sam odustao od nade da bi mogao da osvojim Premijer ligu. Kada završite na sedmom ili osmom mestu, osećate se loše. Da stvar bude još gora, timovi sa vrha tabele troše ogroman novac i još više se pojačavaju."

"Međutim, Brendanov dolazak je sve promenio i imao sam odličan osećaj u vezi njega. Potpuno verujem u njegove sposobnosti i dopala mi se njegova vizija kluba."

"Sve vreme sam se nadao da ću imati šansu da se borim za titulu pre odlaska u penziju i taj trenutak je konačno ovde." – zaključio je Džerard u izjavi koju su preneli engleski mediji.

Četiri prepreke do kraja, prva je ’davljenik’ Norič u 13.00. Mogu li ’Redsi’ do titule?

Ne propustite