Neđa Jovanović: ''Srbija igrala bolje u Španiji nego u Beogradu!?''

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.01.2013.
20:17
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Posle eliminacije reprezentacije Srbije u osmini finala Svetskog prvenstva u Španiji, zanimljivo viđenje nastupa naše selekcije ima proslavljeni reprezentativac Nedeljko Jovanović.

handballspain2013.com
handballspain2013.com

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i osvajač nekoliko medalja sa najvećih takmičenja smatra da i pored razočaravajućeg plasmana, ''Orlovi'' ipak nisu razočarali igrom, pa čak tvrdi da su igrali bolje nego pre godinu dana u Beogradu, kada su osvojili srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu.

''Moje je mišljenje da su naši momci sada igrali bolje nego u Beogradu na EP! Rukomet je dinamična igra, sve se menja iz minuta u minut. Naš tim je protiv Poljske i Slovenije u najvećem delu tih mečeva odigrao veoma dobro, ali je posustajao u ključnim trenucima, kada je trebalo da rezultat prelomimo u našu korist. Međutim, to nije nerešiv problem. Ovi momci imaju kvalitet, samo treba sa njima da se radi na nekim detaljima, kao i da individualno rade na poboljšanju koncentracije'', objašnjava Jovanović.

Kad je u pitanju pojedinačni učinak, Jovanović kao prijatno iznenađenje izdvaja Uroša Mitrovića, a svideo mu se i Petar Nenadić, dok za Marka Vujina smatra da je primetno pao u formi.


Ne propustite