Nedović: "'Čitaju' nam napade"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.09.2013.
11:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović konstatovao je da su protivnici počeli da "čitaju" napade našeg nacionalnog tima i da je preko potrebno da što pre usledi otrženjenje kako i protiv Francuza ne bi došlo do neuspeha.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Najbolji srpski košarkaši poraženi su u drugom kolu druge faze evropskog šampionata u Sloveniji a bleda igra iz duela sa Ukrajinom nije prvi put viđena od starta takmičenja.

Letargično su delovali "Orlovi" i u duelu sa Belgijom ali je tada izbegnut poraz što se nije deslilo protiv Ukrajine.

Nemanja Nedović od početka druge faze takmičenja ne uspeva da pronađe ritam i čini se da njegove dobre partije sa starta EP evidentno fale našem timu. Nedović je posle poraza od Ukrajine konstatovao da postoje problemi u napadu našeg tima koji je postao "čitljiv" za rivale.

"Mislim da su protivnici počeli da nam čitaju napade, da skupljaju odbranu, ne umemo... Ne nalazimo rešenja" ističe Nedović ali je optimista pred duel sa Francuskom.

"Francuska nije ekipa za vađenje, ali daćemo sve od sebe da se dignemo i plasiramo" konstatovao je novi član Golden Stejta.

Košarkaši su sinoć održali sastanak među sobom i analizirali razloge poraza. Konstatacija je da u duelu sa Francuskom mora da se popravi igra u napadu i da se nastavi sa kvalitetnom odbranom.

"Analiza je najbolji način da krenemo dalje. Nema problema sa atmosferom, obavili smo i neke razgovore. Moramo da počnemo da nalazimo rešenja u napadu, a da odbranu nastavimo da igramo kao i do sada" poručio je Nedović.

Za Srbiju je subota slobodan dan a već u nedelju ih očekuje treći meč u grupi "E" protiv selekcije Francuske.

Ne propustite