Nikolić: "A sad, utakmica godine!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.05.2014.
11:14
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić pohvalio je svoje izrabranike na pristupu igri u duelu sa FMP-om i poručio da će naredni meč u Superligi biti "utakmica godine" za Kragujevčane.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca upisao je treći trijumf na petom meču u tekućoj sezoni Košarkaške superlige Srbije čime je nagovestio da će borbu za izlazak u Regionalnu ligu ove godine shvatiti mnogo ozbiljnije.

U okviru 5. kola KSL u "Jezeru" su "isprašeni Panteri" a trener Radničkog pohvalio je svoj izabranike zbog pristupa i zalaganja koje su pokazali tokom duela sa kvalitetnom ekipom iz Železnika.

"U utakmici je presudila razlika u kvalitetu igrača. FMP je ipak slabiji od nas, objektivno. Uz dobru tranziciju, imali smo taj pas koji tražim - nismo 'davili' loptu, nije bilo suvišnih driblinga. Pohvaljujem igrače 'sa klupe', dali su bitan doprinos. Ovako i treba da se igra. Minutaža je bila zaslužena, utakmica je odigrana krajnje ozbiljno - svaki igrač je pružio svoj trenutni maksimum" rekao je Miroslav Nikolić, trener Radničkog.

U šestom kolu Radnički gostuje najljućem suparniku za mesto među tri najbolje ekipe Srbije - Mega Vizuri. Okršaj "jadranaca" zakazan je za nedelju 4. maj od 19 časova a Nikolić je duel na Novom Beogradu okarakterisao kao "utakmicu godine" za njegov tim.

"U sledećem kolu je utakmica godine za nas. Dosta stvari bismo rešili pobedom u Beogradu. Posle nas ostaje 'samo' da pobeđujemo kući" kratko je zaključio trener Radničkog.

Košarkaši Radničkog trenutno se nalaze na trećoj poziciji na tabeli sa skorom 3-2 koliko ima i četvrtoplasirana Mega Vizura.

Ne propustite