Nikolić: ''Nisam se nadao ovakvoj borbi, Zvezda je mnogo bolja''

Autor: Darko Mitrović
subota 11.01.2014.
22:32
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Posle odlične partije njegovog tima, ali i poraza od favorizovane Crvene zvezde u 16. kolu ABA lige, trener Radničkog Miroslav Nikolić priznao je da nije očekivao tako neizvestan duel.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaši Radničkog su prilično namučili Crvenu zvezdu, bili čak i nadomak pobede, ali je kvalitetnija ekipa gostiju u finišu ipak došla do preokreta.

U prvoj reakciji posle meča, trener Radničkog Miroslav Nikolić istakao je da je Zvezda ''mnogo bolja ekipa', pa zato nije očekivao neizvesnost do poslednjih trenutaka.

''Nisam se nadao da ćemo se boriti ovako i da ćemo biti u situaciji da dobijemo jaku Crvenu zvezdu koja je mnogo bolja ekipa. Igrala je tri utakmice kod kuće, odmornija je, dok smo mi putovali u Široki Brijeg, a zatim imali problema sa letovima na povratku iz Ukrajine. Uprkos svemu, smogli smo snage da se nosimo sa kvalitetnim protivnikom'', izjavio je Nikolić.

Osim toga, on je imao i poruku za navijače svog kluba.

''Protiv Crvene zvezde i Partizana hala je puna, ali nama ovakva podrška treba i protiv ostalih ekipa. Neću da se vadim na umor, čestitam momcima na borbi'', izjavio je Nikolić.

Ne propustite