Nikolić oprezan: "Nismo još eliminisali Honved"

Autor: Miloš Marković
utorak 23.07.2013.
15:16
Izvor: Sportske.net

Oprez traži trener Vojvodine Marko Nikolić kome se ne dopada atmosfera koja se stvorila nakon prvog duela sa mađarskim Honvedom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Iako su u prvom duelu kvalifikacija za Ligu Evrope obezbedili povoljan rezultat, u redovima novosadskog kluba pozivaju na oprez i koncentraciju.

Svim mislim usmerenim ka novih 90 minuta protiv Honveda, trener Nikolić od svojih pulena zahteva maksimalnu koncentraciju.

„U klubu smo podigli mobilnost na maksimalni nivo. Malo mi se ne dopada ambijent koji je stvoren nakon prve utakmice u Novom Sadu u smislu da svi očekuju nekakav lagan prolaz Vojvodine u naredno kolo.“

„Igrači su apsolutno svesni težine zadatka koji nas u revanšu očekuje i mislim da gore od želje da se potvrde i u Budimpešti i pokažu da ono što su pokazali na „Karađorđu“ nije bio splet srećnih okolnosti već jednog ozbiljnog rada i odnosa. “, rekao je Nikolić koji ističe da njegov tim želi navijače da obraduje sa još evropskih mečeva.

„Samopouzdanja imamo, dobro smo pripremljeni i žarko želimo da našim navijačima omogućimo najmanje 6 utakmica u Evropi.“, istakao je on.

Inače, utakmica između Honveda i Vojvodine se igra u četvrtak od 20.30 minuta.


Ne propustite