Ninković: ''Da Savo nije dao onaj gol...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.03.2014.
21:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Povratak na teren Miloša Ninkovića posle povrede označio je i početak Zvezdine kanonade u drugom poluvremenu meča sa Napretkom. Ipak, odlični vezista podseća i na slabosti koje je njegov tim pokazao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, Miloš Ninković je podsetio da je Crvena zvezda loše ušla u meč i da su zbog toga nastali i problemi kad je rezultat u pitanju.

''Na sreću, ovaj put nismo izgubili bodove, ali je jasno da svaki put moramo da uđemo u meč maksimalno, jer samo tako možemo da pobedimo svakog. Kad smo takvi, nema rivala koji može da nam parira, ali u suprotnom svako može da nam napravi problem'', izjavio je Ninković, a prenose ''Novosti''.

Iako mnogi ističu njegove zasluge za Zvezdinu mnogo bolju i efikasniju igru od 70. minuta, Ninković ipak kao ključni trenutak utakmice izdvaja izjednačujući gol Sava Pavićevića na samom kraju prvog poluvremena.

''Možda smo mojim ulaskom malo 'stali na loptu', ali da Pavićević nije dao onaj gol u 45. minutu bilo bi vrlo teško. Ovako, izjednačili smo na vreme i to je bio prelomni trenutak utakmice'', skromno ističe Ninković.

U svakom slučaju, i meč protiv Napretka je pokazao koliko Miloš Ninković znači ovom timu Zvezde, što bi trebalo još više da dođe do izražaja, kad odlični vezista bude igrao i svih 90 minuta u nastavku sezone.
 

Ne propustite