Ninković: "Mojih pet minuta"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.06.2013.
12:59
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Nikola Ninković ubeđen je da su se konačno poklopile sve kockice i da će predstojeća sezona biti prilika da dokaže koliko zaista vredi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizanov "vunderkind" do sada nije uspevao da publici prezentuje sve ono zbog čega ga mnogi smatraju legitimnim naslednikom Saše Ilića u klubu iz Humske.

Što zbog zdravstvenih problema, što zbog svoje "lude glave" i stavova Vladimira Vermezovića, tek, Nikola Ninković do sada nije dobio pravu priliku u prvom timu šampiona Srbije ali veruje da je konačno došlo njegovih pet minuta.

"Zadovoljan sam što sam već tri godine u Partizanu ali iskreno nisam zadovoljan kako su se stvari razvijale u prethodne dve godine. Omela me je povreda ali je bilo tu još dosta problema i nadam se da je ovo sezona kada ću se konačno izboriti za mesto standardnog prvotimca" kazao je Džigi.

Ninković tvrdi da je svoje ponašanje doveo u red i da od njega u buduće ne treba očekivati bilo kakav prestup već samo predan rad kojim bi doprineo da ekipa stigne do sedme uzastopne titule u JSL.

"Pokušaću da zaboravim sve što se do sada dogodilo jer želim da se okrenem novoj sezoni u kojoj ćemo, nadam se, osvojiti sedmu uzastopnu titulu" poručio je Ninković.

Partizan je inače u četvrtak odigrao prvu pripremnu utakmicu u Sloveniji i upisao minimalni poraz od Lokomotive iz Moskve.

Ne propustite