Ninković traži veću minutažu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.05.2013.
09:59
Izvor: Sportske.net

Talentovani vezista Partizana Nikola Ninković okitio se drugom uzastopnom titulom sa samo 19 godina ali i pored toga nije zadovoljan svojim učinkom u crno-belom dresu. Džigi tvrdi da mu je potrebna veća minutaža i da onda "Grobari" ne moraju da brinu za n

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Momak koji je apostrofiran kao jedan od najvećih talenata Partizanove omladinske škole nikako nije dobijao priliku da taj epitet dokaže tokom prethodne sezone.

Što zbog nediscipline, što zbog zamisli trenera Vermezovića u koje se nije uklapao, tek, Nikola Ninković stiže do druge titule u seniorskom timu a da nije dao doprinos koji je želeo.

"Očekivao sam da ću više doprineti osvajanju titule. Više sam igrao jesenas, kada je bilo problema i sa povredama i sa disciplinom, nego u prolećnom delu sezone, kada sam sve to rešio. Ni sam ne znam razlog zbog čega nisam više dobijao priliku, ali dobro, trener odgovara za tim i odlučuje o minutaži" kazao je Ninković za "Novosti".

Iako je "Grobare" kupio suzama nakon prošlosezonskog izgubljenog derbija, u kome nije ni nastupio, Ninković nikako da im se oduži na podršci. Mladi vezni fudbaler nada se da će uskoro i to biti prevaziđeno i da će dokazati da je sa razlogom okaraktereisan kao naslednik Saše Ilića.

"Hvala navijačima na podršci i mogu samo da obećam da ne brinu za naslednika Saše Ilića. Daću sve od sebe da se nametnem treneru Vuku Rašoviću i konačno opravdam epitet talenta. Verujem da ću posle sledeće sezone i treće titule biti u potpunosti ispunjen" poručio je Ninković.

Upravo bi u duelu sa Spartakom iz Subotice Nikola Ninković mogao da dobije šansu da odigra svih 90 minuta. Nakon toga sledi letnji prelazni rok i "umivanje" ekipe pa će se videti planira li Vuk Rašović da Džigiju da više prilike da iskaže svoj talenat.

Ne propustite