Nišlije spremne za derbi sa imenjakom

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.08.2013.
19:11
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

U Nišu vlada veliko interesovanje za start nove superligaške sezone, gde će ekipa Radničkog, pod svetlima reflektora, u subotu dočekati imenjaka iz Kragujevca.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Tim povodom, u Nišu je organizovana konferencija za novinare, gde je šef stručnog štaba Radničkog Dragoljub Bekvalac izneo svoja očekivanja od premijernog duela u novoj sezoni.

Bekvalac odlično poznaje Kragujevčane koje je predvodio sa klupe u finišu prošle sezone i uspeo da izbori opstanak. On očekuje neizvestan duel, iako mnogi njegovu ekipu posmatraju kao velikog favorita u ovom susretu.

''Biće izuzetno teška i neizvesna utakmica. Kvalitete Kragujevčana odlično poznajem, a ovog leta su doveli i odličnog trenera Ivančevića. Povoljna vest za nas su normalniji uslovi na stadionu, a tražiću od svojih igrača da 'ostave srce na terenu'. Ako to bude i učinjeno, lakše ćemo do dobrog rezultata'', konstatovao je Bekvalac.

Niški mediji najavljuju odlično ispunjene tribine, obzirom na interesovanje za ovaj meč koje vlada u gradu na Nišavi, a razlog više za dobru posetu je i premijera reflektora koji su pred početak nove sezone postavljeni na Čairu.

''Ekipa iz Kragujevca neće doći da vidi novi stadion, reflektore, već će tražiti svoju šansu. Mi imamo snage da ostvarimo dobar rezultat i osvojimo prva tri boda u novoj sezoni'', poručio je novi kapiten Radničkog Aleksandar Jovanović.

Utakmica između niškog i kragujevačkog Radničkog igra se u subotu, s početkom od 20 časova na Čairu.






Ne propustite