Novak: "Više sam pratio Zvezdu ali želim u Partizan!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.12.2013.
20:35
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Vršca Jovan Novak objasnio je kako se dogovorio sa KK Partizan oko prelaska u redove nekadašnjeg šampiona Evrope istakavši da je sada samo na klubovima da se dogovore oko obeštećenja.

kkvrsac.rs
kkvrsac.rs

Povezane vesti

Talentovani juniorski reprezentativac Srbije Jovan Novak nastaviće karijeru u Partizanu ukoliko se Vršac i šampion ABA lige dogovore oko obeštećenja.

To je za portal "Kosarka24" izjavio mladi plejmejker Vršca uz konstataciju da se već dogovorio sa Partizanom i da je sada sve na klubovima.

"Ono što znam jeste da sam se dogovorio sa Partizanom. Sada je na klubovima da se dogovore oko obeštećenja. Ako slučajno pregovori propadnu, ostajem ovde u Vršcu. Treniram jako i ovde mi je takođe dobro" objasnio je Novak.

Partizan je tokom prethodne nedelje praktično već obezbedio potpis mladog igrača ali se onda pojavio problem u pregovorima sa Vršcem a u čitavu priču uključila se i Crvena zvezda Telekom koju je trener crno-belih optužio za pokušaj "krađe".

U istom trenutku oglasili su se i iz Crvene zvezde Telekom preko Davora Ristovića koji je kazao da je Jovan Novak simpatiše crveno-bele i da je kao takav interesantan klubu.

Plejmejker Vršca objasnio je da je kao dete više pratio Zvezdu ali da bi za njegov košarkaški napredak najbolje bilo da karijeru nastavi u Partizanu.

"Kao klinac sam možda malo više gledao Zvezdu, ali to nema veze sa profesionalizmom. Gledam gde će da mi bude bolje kako bih napredovao kao igrač, želim da to bude Partizan. Možda kada završim karijeru, pa ću se onda opredeliti za koga da navijam" zaključio je Novak.

Iz svega rečenog jasno je da će mladi plejmejker u Partizan ukoliko se crno-beli sa Vrščanima dogovore oko obeštećenja.

Ne propustite