Novi Pazar osudio napad na trenera Rada

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.08.2013.
22:08
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se saopštenjem u kome se navodi da klub ne želi da bude taoc šačice neodgovornih koji sjajnu atmosferu na tribinama koriste da naprave incidente poput onog koji se dogodio u subotu popodne.

Facebook: FK Novi Pazar
Facebook: FK Novi Pazar

Povezane vesti

Meč drugog kola JSL između Novog Pazara i Rada bio je treći najposećeniji od osam susreta koliko je odigrano tokom minulog vikenda u elitnom fudbalskom šampionatu Srbije.

Oni koji su imali prilike da vide ambijent u Novom Pazaru, ili još bolje da budu u masi koja je bodrila svoj tim, shvatili su kolika se količina energije prenosi na teren.

Ipak, tokom meča došlo je do izdvojenog incidenta prilikom kojeg je trener gostujućeg tima Nebojša Milošević pogođen flašom u glavu.

FK Novi Pazar ogradio se danas od huligana koji su bacili senku na sjajan ambijent a pravi navijači su pozvani da ne nasedaju na provokacije šačice neodgovornih.

"Ispadi pojedinaca bacaju senku na izuzetan sportski ambijent, požrtvovanost i trud naših igrača, kao i na ceo naš grad. Mi se obavezujemo da ćemo zaštititi publiku koja dolazi da uživa u fudbalu i nećemo dozvoliti da 8.000 navijača budu taoci šačice neodgovornih pojedinaca koji su sa zapadne tribine gađali gostujućeg trenera i igrače" stoji u saopštenju FK Novi Pazar.

Na pomenutom meču Novi Pazar je savladao Rad sa 1:0 a gostujući fudbaleri su nakon utakmice ispraćeni aplauzima prilikom napuštanja terena.

Naredni meč Novi Pazar igra kao gost protiv Slobode iz Užica a onda kraj Jošanice dočekuje OFK Beograd u okviru četvrtog kola Jelen Superlige.

Ne propustite