Novica za "Sportske": "Partizanu želim novi trofej!''

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.02.2013.
19:58
Izvor: Sportske.net

Odmah po završetku neizvesne polufinalne utakmice Kupa Radivoja Koraća Novica veličković izneo je svoje utiske i poželeo svom bivšem klubu uspeh u finalu.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Povratnik na parket Novica Veličković u Kragujevcu je odigrao dva meča nakon duge pauze zbog povrede kolena. Večeras je odigrao svoj prvi meč protiv bivšeg kluba a nakon meča nije krio da Partizanu želi da osvoji trofej.

"Moje srce je još uvek uz Partizan i sigurno da im želim da sutra u finalu osvoje trofej. Mi smo se kao mlada ekipa suprotstavili koliko smo mogli ali je Partizan na kraju zasluženo slavio i otišao u finale" kazao je Veličković za "Sportske.net".

Bivši košarkaš Partizana nije krio da još uvek samo pokušava da "oseti teren" i da se prilagodi na činjenicu da je ponovo ušao u takmičarski ritam nakon dugog perioda pauze.

"Moji prvi nastupi su dosta bojažljivi. Još uvek razmišljam o nozi i nije mi uopšte u intersu da se ističem učinkom. Samo sam želeo mlađim igračima da pomognem i da ih svojim savetima ubedim da mogu da odigraju protiv ekipa kakva je Partizan. Meni je bitno da ja svoju nogu osetim a poena i dobrih utakmica će biti u budućnosti, u to sam siguran" istakao je Veličković.

Privremeni član Mega Vizure otkrio je za naš sajt da su mu planovi i dalje vezani za inostranstvo i da će u ekipi Dejana Milojevića ostati onoliko vremena koliko je dovoljno da proveri svoju spremu nakon povrede.

"Ja imam plan da sad proverim nogu i da idem u inostranstvo. Mega je izuzetno talentovana ekipa sa Dekijem koji je na čelu. Njima samo nedostaju utakmice koje imaju ABA ligaši ali će u Superligi namučiti mnoge" zaključio je Veličković.  

Ne propustite