Ocene - Kad bi tako i u Evropi...

Autor: Darko Mitrović
subota 11.08.2012.
22:47
Izvor: Sportske.net

U prethodna dva meča protiv AEL-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona Partizan nije uspeo da postigne nijedan gol, trener Vermezović je čak priznao da ga ne bi dali ni da se igra još jedna utakmica, ali na domaćoj sceni šampion nema tih problema...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prvo poluvreme je i večeras pokazalo određene slabosti Partizana, ali u nastavku je viđena ''simultanka'' branioca titule za konačnih 7:0 protiv BSK-a.

Golman Stojković je imao par dobrih intervencija, ali je u finišu pokazao i da odlično izvodi penale, postigavši sedmi gol za crno-bele.

Desni bek Aksentijević je večeras bio zapažen, dosta je ''špartao'' po toj desnoj strani, trudio se, ali i dalje je to manje od onoga što je prikazivao u pojedinim mečevima u prošloj sezoni.

I za Volkova se može nešto slično reći, dok je štoperski tandem u ovom meču Miljković-Ivanov u par situacija nadmudren, ali gosti to na kraju nisu umeli da pretvore u gol. Ivanov se istakao i u napadu i svojim golom olakšao posao crno-belima u nastavku.

Medo Kamara je i večeras pokazao koliko znači Partizanu, dok Lovre još uvek ''traži sebe'' u ovoj ekipi. 

Kapiten Saša Ilić je prikazao prosečnu partiju, ali je utisak popravio golom na početku drugog poluvremena.

Mladi Ninković odličan, posebno u drugom poluvremenu, kada je postigao i gol.

Libijac Zabija se u prvom poluvremenu obrukao u jednoj situaciji, ali je u nastavku uspeo9 da se iskupi za taj promašaj.

Možda i najveći dobitak za crno-bele je činjenica da je Lazar Marković konačno uspeo da se upiše u strelce, pa je za očekivati da je time skinuo veliki psihološki teret sa svojih leđa.

Kad su u pitanju rezervisti, najkonkretniji je bio Stefan Šćepović, kome nije dugo trebalo da se upiše u strelce...

Partizan: Stojković 7, Aksentijević 7, Volkov 6.5, Miljković 6.5, Ivanov 7, Kamara 7 (S.Marković - ), Lovre 6, S. Ilić 6.5 (Tomić 6), Ninković 7.5, Zabija 7 (S.Šćepović 6.5), L. Marković 7.




Ne propustite