Ocene - Tragičara i previše, junaci izostali...

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.08.2012.
22:09
Izvor: Sportske.net

Obzirom na konačan rezultat i način na koji je postignut jedini gol, uloga tragičara pripada Nikoli Aksentijeviću, ali da je Stefan Šćepović izjednačio minut kasnije možda bi kompletan utisak bio mnogo povoljniji...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stojković 7 - Golmanu Partizana bio je ovo prvi nastup posle nedavne porodične tragedije i imajući to u vidu, kao i ono što je pokazao na terenu, svakako je zaslužio prrelaznu ocenu.

Aksentijević 5.5 - Priželjkivali smo njegove precizne centaršuteve, a umesto toga videli kardinalnu grešku u 13. minutu, koja je i rešila meč. Nešto kasnije imao je i jednu odličnu intervenciju, kada je sprečio brzu kontru domaćih u pokušaju da dupliraju prednost.

Volkov 6 - I od njega se više očekivalo, iako je defanzivne zadatke uglavnom korektno obavljao. I njegovi opasni prodori po levoj strani su večeras izostali.

Ivanov 7 - Jedan od boljih, nije pravio velike greške, standardno dobra partija iskusnog štopera.

Ostojić 6.5 - Bio je večeras na veliokom ispitu, ali uz par manjih kikseva posao je dobro obavio.

Tomić 6 - Najefikasniji prvotimac Partizana iz duela sa Valetom večeras nije dolazio u priliku da pokaže golgeterske sposobnosti. Imao je jednu dobru asistenciju za babovića, ali ovaj nijen uspeo da je pretvori u gol.

(L.Marković od 84.) - ušao u finišu, imao par prodora, ali bezuspešnih.

Lovre 6.5 - Obzirom da se tek oporavio od povrede, pružio je solidnu partiju, a najbolji potezu imao je u finišu prvog poluvremen kada je lepo uposlio Babovića, ali zamenik kapitena Paretizana ni u ovoj situaciji nije dobro reagovao.

S.Marković 6 - Manje-više korektno obavljen posao, imao je i jedan pokušaj u njegovom stilu, iz daljine, ali je zamalo bio neprecizan.

Ilić 6 - Svoju kreativnost na najbolji način pokazao je u 14. minutu, kada je sjajno proigrao Šćepovića, što napadač crno-belih nije iskoristio, ali osim u toj situaciji, kapiten Partizana nije došao do izražaja.

(Vukić od 75.) - Možda je trebalo ranije da dobije priliku, ali tokom poslednjih petnaestak minuta koliko je igrao, nije uspeo da učini ništa konkretnije.

Babović 5.5 - Već smo pomenuli njegove dve prilike, ali je oba puta loše reagovao u završnici.

Šćepović 5.5 - Najbolje prilike u redovima Partizana ipak je propustio on, pogotovo se to odnosi na onu iz 14. minuta, kada su navijači već ''videli'' loptu u mrfeži.

(Zabija od 70.) 5 - Njegov ulazak ništa nije promenio, gotovo neprimetan na terenu...

Ne propustite