''Orlovi'' sve brojniji, optimizam sve veći

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.05.2013.
22:05
Izvor: Sportske.net

Ukupno osamnaest reprezentativaca Srbije radilo je u utorak u Staroj Pazovi na pripremama za predstojeći kvalifikacioni duel sa Belgijom u Briselu. Čekaju se još Ivanović, Subotić, Kuzmanović i Rukavina.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kako se bliži meč sa Belgijom u kvalifikacijama za Mondijal u Brazilu, selekcija ''Orlova'' je sve kompletnija.

U utorak je praktično započeo drugi deo priprema, iako je manji broj igrača trenirao i tokom prethodne nedelje. Kompletiranje igračkog kadra očekuje se 1. juna, kada bi trebalo da pristignu i preostala četvorica reprezentativaca.

Selektor Siniša Mihajlović je i u utorak naglasio značaj predstojećeg meča za naš tim, jer samo pobedom Srbija zadržava teoretske šanse za plasman u Brazil.

''Svesni smo kvaliteta rivala, ali imamo iskustvo iz duela na Marakani i verujemo da možemo do tri boda'', uverava Mihajlović.

Golman Vladimir Stojković je sa Partizanom proslavio još jednu šampionsku titulu, posle čega se priključio nacionalnom timu.

''Slavlje sa Partizanom je već iza mene, odavno sam naučio da se i lepe i dobre stvari brzo zaboravljaju. Čekaju nas novi izazovi, protiv Belgije smo u Beogradu bili bolji 60 minuta, ali to nismo iskoristili i sada imamo priliku da nadoknadimo propušteno'', izjavio je Stojković.

Njegov saigrač iz Partizana, talentovani napadač Aleksandar Mitrović debitovaće za ''Orlove'' u Briselu. Na okupljanju nije krio zadovoljstvo zbog poverenja selektora.

''Velika mi je čast što sam u ekipi sa svim ovim asovima. Verujem da još uvek imamo šanse za plasman na SP, a dok je tako neću prestati da se nadam. Psihološki pritisak mi neće biti problem, naučio sam da se nosim sa time u Partizanu, volim da igram kad je važno'', zaključuje snažni napadač.

Ne propustite