Ostojić 'kune' sreću

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.10.2013.
12:57
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Partizana Miloš Ostojić neće biti na raspolaganju Vuku Rašoviću za duel sa Napretkm iz Kruševca, a nakon novog peha sa crvenim kartonom, mladi fudbaler zapitao se zašto u poslednje vreme maleri redovno pogađaju baš njega.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prva u nizu teških prepreka koje će Partizan zadesiti u mesec dana preskočena je u Jagodini. Izvojevana je ubedljiva pobeda a kao "žrtva" pao je Miloš Ostojić koji je zaradio isključenje nakon dve javne opomene.

Mladi defanzivac samo što se vratio na teren nakon povrede a ponovo će morati sa tribina da posmatra svoje saigrače i drugare u duelu sa Napretkom.

"Vidite i sami šta mi se dešava. Ponekad se i sam zapitam zašto nemam sreće. Taman dobijem priliku - stigne me povreda. Oporavim se i nastavim da radim - dogodi mi se situacija nalik onoj u Jagodini" jadikuje Ostojić.

Iako je teren u Jagodini napustio desetak minuta pre kraja to nije uticalo na rezultat. Ostojića pak neće biti u sastavu za duel sa Napretkom ali bi u tim mogao da se vrati naredne nedelje, kada Partizan odlazi u goste Radničkom iz Niša u okviru osmine finala Kupa Srbije.

"Dolaze nam Napredak, a zatim i mečevi sa Radničkim u Kupu i Zvezda kao finale teške serije. Bitno je da ostanemo fokusirani do kraja, jer prvenstveno želimo da uđemo u derbi sa prednošću, koja bi nam garantovala, mirniji i rasterećeniji nastup kao i završnicu takmičenja" ističe Ostojić.

Duel Partizana i Napretka igra se u subotu od 17 časova a nakon toga Partizan u sredu ide u Niš na megdan Radničkom.

Ne propustite