Overa fajnal-fora (17.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.03.2013.
11:10
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom dočekuju Cibonu u okviru 23. kola ABA lige u duelu koji crveno-bele dovodi u sigurnu poziciju kada je plasman na fajnal-for u pitanju ali ih ostavlja u trci za prvu poziciju koju i dalje drži Igokea.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Osvajač "Kupa Radivoja Koraća" ima manje briga od ostalih srpskih timova kada je plsman na fajnal-for ABA lige u pitanju ali u teoriji "mleko još uvek može da bude prosuto".

Da tako ne bude, košarkaši Crvene zvezde Telekom mogu se postarati na večerašnjem susretu 23. kola ABA lige koji igraju protiv Cibone. Eventulani trijumf garantovao bi crveno-belima ostanak među prva četiri tima na kraju ligaškog dela sezone ali to nije ono što u klubu sa Malog Kalemegdana žele.

Iako još uvek nije poznato hoće li prvoplasirani tim ligaškog dela takmičenja u Evroligu pa izabranici Vlade Vukoičića nastavljaju borbu kako bi eventualno sustigli Igokeu.

Današnji protivnik u mnogome je izmenio sastav tima u odnosu na prvi deo sezone kada je Zvezda u Zagrebu slavila rezultatom 71:63 ali to nije doprinelo da "Cibosi" naprave bolji plasman jer se na četiri kola do kraja nalaze u nezavidnom položaju, sa samo jednom pobedom više od timova koji strahuju za opstanak.

Zvezda će biti oslabljena neigranjem Majkla Skota koji se oporavio od povrede leđa ali Vukoičić neće hteti da rizikuje da se povreda obnovi time što bi ga uvrstio u sastav.

Svi ostali igrači biće na raspolaganju Vukoičiću pa ostaje da se vidi hoće li Zvezda večeras zakoračiti na fajnal-for i ostati u trci za prvo mesto na tabeli.

Duel Crvene zvezde Telekom i Cibone igra se u hali "Pionir" od 17 časova.

Ne propustite