Pa šta ako su Barsa, ne igra Mesi! (20.45)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.11.2013.
12:33
Izvor: Sportske.net

Hala "Pionir" još jednom će ugostiti velikana evropske košarke a izabranici Duška Vujoševića moraće da se izbore sa svim problemima i odigraju iznad svojih mogućnosti kako bi iznenadili favorizovanog protivnika i ostvarili drugi trijumf u Evroligi.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Nakon najtežeg evroligaškog poraza u svojoj istoriji, KK Partizan nastavlja sa borbom za plasman u TOP 16 fazu elitnog takmičenja.

Crno-beli večeras dočekuju Barselonu lišeni podrške teško povređenog Lea Vestermana ali sa vetrom u leđa koji će slati "Grobari" sa tribina.

Barselona će biti favorit na večerašnjem susretu ali se mora priznati da katalonski gigant ne liči na tim koji je prethodne sezone stigao do fajnal-fora. Ekipa Ćavija Paskvala ne blista u Evroligi i, da je bilo malo više sreće, crno-beli bi već u prvom kolu "uzeli skalp" Barsi u sred "Blaugrane".

U prvom susretu igranom 17. oktobra Barselona je savladala Partizan rezultatom 67:60 a ništa manje uzbudljivi nisu bili ni okršaji iz prethodne sezone kada je oba puta slavila Barselona.

Sve to ukazuje na činjenicu da Katalonce nije nemoguće savladati a sigurno je da će prepun "Pionir" biti dodatna prednost crno-belih.

Partizan nakon pet odigranih utakmica ima skor 1-4 pa bi trijumf nad Barselonom, uz poraze Nantera i Budivljenika, vratio izabranicima Duška Vujoševića nadu da mogu do naredne faze takmičenja.

Utakmica počinje u 20 časova i 45 minuta a direktan prenos možete pratiti na kanalima Sport Kluba.

Ne propustite