Pantićevo proročanstvo o Zvezdinom "crnom petku"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.06.2014.
19:53
Izvor: Sportske.net

Čuveni sportski komentator Milojko Pantić sa žaljenjem može da se pohvali da su se njegove reči koje je izgovorio pre više od godinu dana ispunile na današnji dan.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Osvedočeni zvezdaš i nekadašnji sportski komentator Milojko Pantić jedan je od onih koji su odavno počeli javno da govore o sudbini FK Crvena zvezda i teškim vremenima koja čekaju nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta.

Pre nešto više od godinu dana, gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", Milojko Pantić je predvideo scenario koji se u velikoj meri ostvario na današnji dan.

Popularni komentator govorio je tada da će Crvena zvezda postati prvi šampion Evrope i sveta koji će biti izbačen iz evropskih takmičenja zbog finansijskih problema i mogućeg bankrota.

"Zapamtite šta vam kažem, Crvena zvezda će biti prvi šampion Evrope i sveta u istoriji Uefe koji će biti izbačen iz evropskog takmičenja zato što je bankrot" rekao je tada Milojko Pantić.

U trenucima kada su se crveno-beli borili za titulu sa Partizanom i čekali derbi odluke, koji je Jojić kasnije rešio golom iz slobodnog udarca, zvezdaška javnost smejala se na ovakve izjave Milojka Pantića.

Više od godinu dana kasnije, Crvena zvezda prekinula je dominaciju Partizana u domaćem šampionatu a onda je usledio "crni petak" i eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Ne propustite