Partizan izgubio od Mačve pred 5.000 Šapčana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.09.2012.
19:31
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Kombinovani tim Partizana posle deset godina je gostovao u Šapcu, gde je danas odigrao prijateljski meč sa domaćom Mačvom. Crno-beli su se predstavili u lošem izdanju, što je domaćin na najbolji način iskoristio i na kraju došao do zaslužene pobede. Smilj

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šabački srpskoligaš, ekipa Mačve, danas je na svom terenu, pred oko 5.000 navijača savladala u prijateljskom meču šampiona Srbije, ekipu Partizana, rezultatom 2:1!

Domaći su poveli već u 12. minutu, kada je Dragićević udarcem sa leve strane iznenadio golmana crno-belih Nikolu Petrovića. Minimalno vođstvo domaćih ostalo je na snazi do početka drugog poluvremena, a onda nova radost za domaće navijače.

Igor Pavlović je odličnim šutem pogodio stativu gola Partizana od koje se lopta odbila u mrežu. Ovog puta nemoćan je bio Radiša Ilić, koji je u poluvremenu zamenio Petrovića.

Crno-beli su na 2:1 smanjili tek u 80. minutu, kada je Zabija lobovao golmana domaćih, ali nervoza crno-belih zbog loše partije je postala očigledna posle oštrog starta Milana Smiljanića, u 84. minutu, zbog čega je vezista crno-belih isključen.

Mačva: Stepandić, Pejović, Miletić, I. Radovanović, Ristivojević, Đukanović, Dragićević, Ilić, Caković, Lekić, Panjković. Igrali su još: Radukić, A. Radovanović, Milinković, Stanković, Živković, Pavlović, Milisavljević, Gemović, Todorović, Panić, Gavrić.

Partizan: Ni. Petrović, Pauljević, Stanković, Ostojić, Sretenović, Smiljanić, Babić, Knežević, S. Ilić, Šćepović, Zabija. Igrali su još: R. Ilić, Ne. Petrović, Zonjić, Lovre, Brašanac, Mitrović.


Ne propustite