Partizan - Koga je Nikolić ''otpisao'' iz tima?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.04.2014.
12:20
Izvor: Sportske.net

Iako su u Humskoj, u prvom redu, nezadovoljni arbitražom na utakmici protiv Vojvodine, trener Marko Nikolić ne beži ni od činjenice da je njegov tim odigrao ispod svojih mogućnosti i uverava da će pojedini igrači snositi posledice zbog toga.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Bez obzira na kiks protiv Vojvodine, Partizan je i dalje u trci za šampionsku titulu sa Crvenom zevzdom, ali ono što brine pristalice crno-belih, jeste činjenica da se njihovi ljubimci prilično muče kako bi došli do pobeda.

Tako je bilo i protiv niškog Radničkog, i protiv Slobode, a protiv Novog Pazara i Vojvodine su morali da se zadovolje bodom, doduše uz optužbe na račun arbitara.

Bez obzira da li su primedbe Partizana na suđenje opravdane ili ne, jasno je da u igri crno-belih i dalje ne štima sve onako kako je zamislio Marko Nikolić.

Mladi stručnjak na klupi crno-belih to i ne krije, pogotovo posle loše partije protiv Vojvodine u Humskoj, pa je sada potpuno jasno da će biti i kadrovskih promena u ekipi u narednom periodu.

Neke će biti prinudne, zbog žutih kartona (Volkov, Trajković), ali Nikolić najavljuje i ''selidbu'' pojedinih standardnih prvotimaca na klupu zbog nezadovoljavajućih partija.

On za sada ne želi da otkriva imena tih igrača, ali poručuje da ćemo sve videti već u Ivanjici protiv Javora.

''Takve informacije nikada nisam javno iznosio, ali na osnovu sastava ekipe u narednom periodu videće se kome će biti uskraćena prilika. Partizan nema vremena da čeka, ovde se traže samo najbolji i traže se uspesi'', poručuje Nikolić, a prenosi ''Sport''.

Nezahvalno je sada nagađati ko bi mogao da plati ceh zbog slabe igre protiv ''Lala'', ali ako je suditi po izmenama koje je u poluvremenu načinio Nikolić, jasno je da je bio nezadovoljan izdanjima Brašanca i Malbašića.

Ipak, da sačekamo Ivanjicu...


Ne propustite