Partizan konačno otpisao Zabiju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.01.2013.
22:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Mohamed Zabija konačno je postao prošlost za Partizan, obzirom da je u sredu sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković potvrdio kako je klub iz Humske ''završio'' sa problematičnim fudbalerom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U Partizanu su tokom jeseni u više navrata opraštali neprofesionalan odnos libijskom internacionalcu Mohamedu Zabiji, ali kako se on pokazao kao ''nepopravljiv'', crno-beli su se definitivno odlučili za prekid saradnje.

Libijac je ove zime ''debelo'' zakasnio na pripreme, navodno zbog problema sa vizom. Trebalo je da se konačno pojavi u Humskoj u sredu, ali od toga ponovo nije bilo ništa, pa su u Partizanu i definitivno izgubili strpljenje.

''Kao klub smo se pošteno odnosili prema njemu i svakom dogovoru koji smo imali. Bili smo ljudi prema njemu, ali on to nije poštovao. zato smo se odlučili na prekid saradnje i on je od danas slobodan igrač'', izjavio je sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković, a prenose ''Novosti''.

On je takođe potvrdio i da će Stefan Šćepović i Goran Lovre putovati sa ekipom na drugi deo priprema u Antaliji, pošto su im propali transferi u Južnu Koreju, odnosno Iran.



Ne propustite