Partizan protiv Terzića!

Autor: Boris Jovanović
petak 09.05.2014.
10:02
Izvor: Sportske.net, Sport

U srpskom fudbalu je prirodno stanje "rat svih protiv svih, a ako je suditi po najavama, novi front će otvoriti Partizan, i to protiv predsednika zajednice JSL, Zvezdana Terzića!

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Sastanak udruženja klubova elite je završen, prema zvaničnom saopštenju bez glasanja o poverenju predsedniku. Terzić ima jasnu većinu, još jednom je konstatovao da imamo najregularniju ligu u Evropi, a mnoge je začudila konstatacija da velika većina klubova nema primedbe.

To je zapanjilo i sam savez koji juče nije mogao da se načudi zbog takvog raspleta, jer ako je suditi po reakcijama nakon mečeva i oglašavanjima klubova ove sezone, svi imaju primedbe na sve.

Ipak, Partizan se ne slaže sa izveštajem, kaže da je friziran, da su javnosti zatvorena vrata sastanka kako se ne bi čuli kritički tonovi i razmimoilaženja.

"Kao da nisam bio na istom sastanku kada sam pročitao izveštaj. Nije istina da je bilo jednoglasno, niti se Partizan slaže sa zaključkom o regularnosti i suđenju", rekao je "Sportu" potrpredsednik Babić koji je predstavljao klub.

Dodaje da nema poverenja u Zvezdana Terzića i da će o njegovoj sudbini superligaši odlučivati kada se završi sezona.

On je ponovio optužbe na račun sudija, promene termina mečeva, ali i finansiranja od strane društvenih preduzeća nekih klubova, dok su drugi, kako je rekao, "siročići".

Jasno da se to odnosi na Zvezdu, pa bi kraj sezone mogao da bude sirena za novu mobilizaciju dva bloka koja će predvoditi "večiti".

Partizan dakle najavljuje izglasavanje nepoverenja Terziću, Zvezda podržava prvog čoveka "Romantičara", pa ćemo se, kada prvenstvo završi zabavljati novim "Igrama prestola" u režiji srpskih klubova. Ostatak lige će se grupisati uz jedan od dva bloka.

O fudbalu niko i ne razmišlja, on se ionako u Srbiji ne igra za navijače, to je u drugom planu...

Ne propustite