Partizan - Protiv Tuna pregršt motiva!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.08.2013.
11:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju prvu od dve utakmice koje će im odrediti ostatak jesenjeg dela sezone. Iz Humskle uveravaju da će i pored svih problema konačno obradovati navijače.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Navijači Partizana gotovo da ne pamte da je igra njihovih ljubimaca izgledala tako loše na početku jedne sezone, pa možda čak i onda kada im se dogodio Šamrok.

Na četiri utakmice u kvalifikacijama za LŠ i dve prvenstvene, ekipa Vuka Rašovića izgledala je bezidejno, nepovezano, konfuzno, pa se, bez obzira na kadrovske probleme, mnogi već pitaju šta se i kako radilo na pripremama.

Ipak, i pored svega, šampion Srbije još uvek je na evropskoj sceni i ima priliku da u njoj ostane tokom čitave jeseni, ukoliko eliminiše švajcarski Tun.

Da crno-beli ne igraju tako loše, mnogi bi ih već videli u Ligi Evrope, odnosno kao apsolutne favorite protiv Švajcaraca, ali s druge strane, možda će sve napred navedeno biti i dodatan motiv Saši Iliću i drugovima da konačno pokažu svoje pravo lice ove sezone.

Da bi tako moglo i da bude, potvrđuju i reči iskusnog defanzivca Milana Obradovića, koji obećava borbu do ''poslednjeg atoma snage''.

''Budite sigurni u jedno - od fudbalera Partizana i mene lično među njima očekujte maksimalno zalaganje i borbu protiv Tuna! To je jednostavno obaveza svih nas, da predstavimo klub i sebe u najboljem svetlu i ostavimo turbulentan period u prošlosti'', poručuje Obradović, a prenosi ''Sport''.

A još jedan dodatni motiv crno-belima je i informacija da im je u ponedeljak isplaćen deo zaostalih dugovanja, pa bi fudbaleri aktuelnog šampiona u mnogo boljem raspoloženju trebalo da dočekaju Švajcarce.


Ne propustite