Partizan - Sa Pohorja pravo u Varšavu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.07.2013.
19:10
Izvor: Sportske.net,

Fudbaleri Partizana okončali su i drugi deo priprema za novu sezonu, a već u petak ujutru putuju u Varšavu, gde će učestvovati na ''Dejna kupu''.

partizan.rs

Povezane vesti

Obavljenim treningom u četvrtak, fudbaleri šampiona Srbije završili su i deo letnjih priprema koje su odradili na Pohorju, u Sloveniji.

To je bila druga faza priprema za novu sezonu, posle rada na Zlatiboru, a opšti je utisak posle svega da trener Partizana Vuk Rašović ima dosta razloga za zadovoljstvo onim što je do sada urađeno ovog leta.

Tim za starta kvalifikacija je već manje-više formiran, osim ako u međuvremenu ne bude nekih novih odlazaka koji bi mogli da poremete Rašovićevu koncepciju.

Inače, poslednjeg dana boravka na Pohorju, fudbaleri Partizana koji su nastupili protiv Metalista imali su trening oporavka, dok su ostali, sa manjom minutažom, imali i dodatne obaveze.

Popodne je slobodno za sve igrače, a već u petak ujutru crno-beli putuju za Varšavu, na dvodnevni turnir ’Dejna kup’, gde se na startu sastaju sa domaćom Legijom iz Varšave.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.