Partizan se oprostio od titule, Radnički i Zvezda u finalu!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.04.2013.
21:43
Izvor: Sportske.net

Istorijski trijumf ostvario kragujevački Radnički na Banjici. Drugom pobedom u polufinalu plej-ofa Kragujevčani prekinuli decenijsku dominaciju Partizana koji se tako oprostio od titule. Zvezda lako sa Vojvodinom.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Posle decenijske dominacije Partizana, Srbija će dobiti novog šampiona u vaterpolu!

Kragujevački Radnički posle velike borbe slavio i u drugoj utakmici polufinala plej-ofa protiv crno-belih i izborio plasman u finale, gde će mu rival biti ekipa Crvene zvezde. 

Duel na Banjici doneo je dosta uzbuđenja, neizvesnosti i nervoze, a Radnički je do pobede došao posle produžetaka, rezultatom 9:7 (7:7 u regularnom toku).

Radnički je i u finišu regularnog toka meča imao prednost, ali je Stefan Mitrović doneo izjednačenje Partizanu i meč uveo u produžetke.

Usledili su u poslednjim sekundama i problemi sa semaforom, svi su bili prilično zbunjeni koliko je ostalo do kraja, ali sve to ipak nije uticalo na rezultat. 

U nastavku, Burić i Udovičić su prelomili meč u korist Radničkog, a kapiten Radničkog je svojim radovanjem isprovocirao isključenje trenera Partizana Vlade Vujasinovića.

Radnički će u finalu na Crvenu zvezdu, koja je i u drugom meču, u Novom Sadu savladala Vojvodinu sa 13:7.





Ne propustite